Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Wie is Lia

“Wie is Lia”

Een groot deel van mijn leven heb ik geworsteld met deze vraag. Sterker, een groot deel van mijn leven was deze vraag niet relevant in mijn leven of beter gezegd was ik ervan overtuigd dat ik geen betekenis had. Natuurlijk, ik heb opleidingen gevolgd, uiteenlopende banen gehad, ik ben moeder geworden en ik weet dat ik van ongerepte natuur en van eenvoud hou en dat ik graag in beweging ben. Dat zegt vooral iets over mijn buitenkant, over hoe ik me presenteer in de wereld. Ook weet ik al heel lang dat dit niet mijn hele verhaal is.

Ik ben op zoek gegaan naar wat ik miste. Heel langzaam werd ik me bewust van een diep verlangen om mijzelf waarde, erkenning, betekenis toe te kennen. Om mijn eigenheid te ontplooien, mijn eigen waarheid te formuleren en vanuit die helderheid mijn leven vorm te geven in voelen, doen en denken.
Gaandeweg is dit een indrukwekkend proces geworden waar ik me aan gecommitteerd heb. Het zorgt voor veel opschudding in mijn leven, het vraagt tijd en geduld en vooral mededogen met mezelf, juist op de momenten dat ik geconfronteerd word met pijnlijke gevoelens en inzichten.

Ik heb in die zin geen pasklaar antwoord op de vraag wie ik ben.
Ik schrijf regelmatig iets over mijn bevindingen op mijn weblog pagina. Ook op mijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/liasmits/ (de berichten onder "uitgelicht") beschrijf ik mijn persoonlijke ervaringen. Het zijn allemaal kleine stapjes in mijn bewustwordingsproces die ik deel omdat ik inmiddels heb ondervonden dat dit waarde heeft.

Wil je meer over Lia weten maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.