Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Wie is Lia

“Wie is Lia” is een vraag die ik me op een onbewust niveau al stelde in mijn vroegste jeugd en die me tot op heden bezig houdt. Het verlangen om een autonoom en liefdevol zelf te ontwikkelen draag ik mijn hele leven al met me mee en kreeg naarmate ik ouder werd steeds meer betekenis.
De signalen dat ik daar juist verder van weg dreef namen steeds duidelijker vormen aan en hebben verschillende keren geleid tot indrukwekkende crises.
Het verlangen om mijn eigen waarheid te creëren , te voelen en uit te dragen werd glashelder. Ik werd me bewust van mijn overlevingsmechanismen die keihard nodig waren om mezelf op de been te houden. Maar ondervond ook dat leven in de overlevingsmodus nogal wat beperkingen oplegt.
Voor een leven waarin eigenwaarde en authenticiteit de basis vormen is het creëren van- en in mijn waarheid “zijn” voor mij van levensbelang. Het feit dat ik dit proces aanga en erbij blijf ongeacht hoeveel pijn het soms oplevert is het meest waardevolle geschenk dat ik mezelf kan geven.
Concreet betekent dit dat ik voor mijn eigen proces gebruik maak van IZR, interpersoonlijke zelfresonantie. Een vorm van psychotrauma therapie ontwikkeld door Franz Ruppert. Ik ben bijzonder enthousiast over deze methode omdat het de enige professionele begeleidingskunde is die het mogelijk maakt op het diepste niveau te helen.

Wil je meer over Lia weten maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Ook lees je meer op haar LinkedIn profiel op https://www.linkedin.com/in/liasmits/