Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Wie is Lia

“Wie is Lia” is een vraag die ik me op een onbewust niveau al stelde in mijn vroegste jeugd en die me tot op heden bezig houdt. Het verlangen om een autonoom en liefdevol zelf te ontwikkelen draag ik mijn hele leven al met me mee en kreeg naarmate ik ouder werd steeds meer betekenis.
De signalen dat ik daar juist verder van weg dreef namen steeds duidelijker vormen aan en hebben verschillende keren geleid tot indrukwekkende crises met als beloning een enorme toename van mijn bewustzijn. Nog dagelijks ondervind ik de impact hiervan.
Het verlangen om mijn eigen waarheid te creëren , te voelen en uit te dragen werd glashelder en daarmee ook de waarheid omtrent mijn overlevingsmechanismen. Deze waren keihard nodig om mezelf op de been te houden. Maar ik werd me ook bewust van het feit dat leven in de overlevingsmodus nogal wat beperkingen oplegt.
Voor een leven waarin eigenwaarde en authenticiteit de basis vormen is het creëren van- en in mijn waarheid “zijn” voor mij van levensbelang. Het feit dat ik dit proces aanga en erbij blijf ongeacht hoeveel pijn het soms oplevert is het meest waardevolle geschenk dat ik mezelf kan geven.

Ik ben ervan overtuigd dat het vergroten van bewustzijn in hoge mate bepalend is om het verlangen naar innerlijke vrijheid te manifesteren.

Wil je meer over Lia weten bezoek dan haar LinkedIn profiel op https://www.linkedin.com/in/liasmits/