Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Weblog

15nov

Ervaringen wandeltrektocht in de Rozen Vallei, sept. 2018

Eerst een opmerking van Lia. "Nog nooit heb ik zo'n stille groep tijdens het wandelen mee gemaakt. Heerlijk!".

Els, voor de vijfde keer ging zij mee, zei vooral zo blij te zijn met hoe zij zich voelt tijdens de reis. Het niets moeten, "alleen maar" lopen, de afwezigheid van keuzestress en natuurlijk het genieten van de natuur.

Een nieuwe deelneemster omschreef de sfeer als goddelijk. En voor haar was het hoogte punt de zorgzaamheid, bescherming, aandacht en het lachen met de jongens (mannen) en dat gold ook voor Lia natuurlijk. 

De reden waarom deze wandelaar koos voor mijn organisatie beschrijft ze als volgt: "Je aanpak om niet voor het “doel”, maar voor de ervaring te gaan. Kleinschalige aanpak, verlangen naar ruimte en rust, contact met andere culturen, eenvoud. En het niet compleet ingevulde reisplan. Dus niet alles ligt van te voren vast. Verzoek om social media uit te schakelen". En dit zegt ze over de reis: " Ik heb erg genoten van je band die je met de “mannen” hebt opgebouwd en het plezier dat we met elkaar hadden. Om ze er direct bij te betrekken geeft voor mij de reis een duidelijke meerwaarde. Zou het niet anders willen. Ook de zorg waarmee jij en Hossaine ons hebben begeleid was zeer aangenaam".