Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Weblog

15nov

Eerste wandel- en kampeer ervaring

Deze deelneemster was de benjamin van de groep en ging voor de eerste keer mee op wandel- en kampeer reis. In het begin kwam ze reglematig naar mij toe met een "nieuwe kampeervraag". Halverwege de week was ze helemaal ingewijd in het kampeerleven. Ze schrijft na afloop: "Ik vond de reis een aaneenschakeling van mooie momenten! Wat me altijd bij zal blijven is het gevoel van veiligheid dat ik had in jouw gezelschap en dat van de mannen. Honderd procent betrouwbaar en weten dat Hussein volledig beschikbaar en inzetbaar was voor het welzijn van de groep en het individu. Zorgzaam en waakzaam heeft hij ons door het ruwe landschap geleid en de reis voor mij tot een onvergetelijk avontuur gemaakt!
Als ik terugkijk op hoe jij op je website communiceert, hoe je beschikbaar bent voor vragen, van tevoren via de mail en telefoon en tijdens de reis zelf en hoe je zaken afhandelt dan vat ik dat samen als; liefdevolle zorgvuldigheid! Dank daarvoor".