Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Weblog

08jan

Als ik een toverstafje had zou ik daarmee wensen dat alle wandelreizen in dit jaar doorgaan. Als ik nog een wens zou mogen doen zou ik wensen dat ruim voor de vertrekdatum van iedere reis de status van gegarandeerd vertrek bekend is. Oh, wat zou ik blij zijn met zo'n gang van zaken!

De realiteit is echter dat ik geen toverstafje heb en dat ik andere middelen moet inzetten om klanten te krijgen.
Het hebben en onderhouden van een website, adverteren en linkbuilding is niet meer genoeg, althans dat is wat marketingspecialisten de ondernemer laat geloven. Tegenwoordig zijn er allerlei marketingtrucs voorhanden om klanten aan te trekken.  Lees de aanbiedingen van de marketing goeroes die prijzige workshops organiseren en als enthousiast ondernemer frons je je hoofd bij het zien van het bedrag maar bedenk je je dat je zo'n aanbod bijna niet afslaan. Zelf heb ik ook op het punt gestaan om een dergelijk traject te gaan volgen want ja, natuurlijk wilde ook ik meer klanten en meer omzet. 

Ik heb er echter vanaf gezien want ik kwam tot de conclusie dat deze werkwijze niet bij mij past.
Je product aantrekkelijk maken middels trucjes zoals allerlei soorten kortingen of een kadootje aanbieden, schaarste creëeren en bijna dagelijks jezelf op alle denkbare social media zetten........ nee, het past niet bij mij. 
Ik wil klanten die puur reageren op mijn product, die zich herkennen in mijn verhaal en die zich bewust zijn van hun motivatie om mee te gaan.

Oh ja, als een reis niet doorgaat omdat er te weinig deelnemers zijn haal ik deze van mijn site i.p.v. de reis de status van "VOL" te geven zoals sommige reisorganisaties dat doen.

Mijn eigen stijl ontwikkelen, integer en bewust te werk gaan....... dat is wie ik ben en zo presenteer ik mezelf en mijn wandelreizen.

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!