Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Vliegtickets reserveren

 

Vliegtickets reserveren Marokko

Wandelreizen die beginnen en eindigen in  Marrakesh.

 

Wandelreizen die beginnen en eindigen in Ouarzazate

De wandelreis in maart/april 2019 is gebaseerd op vliegtickets via de boekingsites https://www.chaser.nl/ die de tickets aanbiedt van Supersaver.

Naar Ouarzazate vliegen is alleen mogelijk vanuit Amsterdam met een tussenstop in Casablanca. Er zijn diverse boekingssites die deze vluchten aanbieden. Je hoeft in Casablanca niet uit te checken.
Reisschema: Amsterdam ⇒ Casablanca ⇒ Ouarzazate ⇒ hotelovernachting ⇒ volgende dag korte transfer naar het beginpunt van de wandeltocht ⇒ eerste wandeling.

Een andere mogelijkheid is een rechtstreekse vlucht naar Marrakesh. Vanuit Marrakesh kun je met de bus of met een taxi naar Ouarzazate rijden. Dit is een rit van ongeveer 6,5 uur dwars over de Hoge Atlas.
Reisschema: Amsterdam of Eindhoven ⇒ Marrakesh ⇒ hotelovernachting ⇒ lange transfer naar Ouarzazate ⇒ hotelovernachting ⇒ volgende dag aansluiten bij de groep en een korte transfer naar het beginpunt van de wandeltocht ⇒ eerste wandeling.
Het eerste deel van dit reisschema tot aan het aansluiten bij de groep is voor eigen rekening. Desgewenst kan ik je adviseren.

 

 

Vliegtickets reserveren Bulgarije