Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Vliegtickets reserveren

 

Vliegtickets reserveren Marokko

Wandelreizen die beginnen en eindigen in  Marrakesh.

De wandeltrektocht in de Rozen vallei in september 2018 is gebaseerd op vliegtickets bij Transavia.(Eindhoven-Marrakesh)
www.transavia.com

De wandeltrektocht in het Saghro gebergte 2019 zal gebaseerd zijn op vliegtickets vanaf Eindhoven.(Eindhoven-Marrakesh) Nadere informatie volgt zodra de prijzen bekend zijn.
Een directe vlucht boek je bij:
www.ryanair.com. Check ook de prijzen via de bookingssites www.kayak.nl en/of www.chaser.nl. Je kunt de vliegtickets dan via de goedkoopste aanbieder aanschaffen. Neem bij twijfel even contact met me op dan kunnen we samen kijken wat het meest gunstigst is.

De begindatum die bij de reis vermeld staat, is de eerste reisdag. De laatste datum is de retourvlucht naar Nederland. We reizen met elkaar tenzij je een ander reisschema hebt.

Marrakesh is een aantrekkelijke bestemming. Reserveer je reis en tickets tijdig!

Wandelreizen die beginnen en eindigen in Ouarzazate

Naar Ouarzazate vliegen is alleen mogelijk met een tussenstop in Casablanca. Er zijn diverse boekingssites die deze vluchten aanbieden. Je hoeft in Casablanca niet uit te checken.

 

Vliegtickets reserveren Bulgarije

De standplaats wandelreis in Bulgarije is gebaseerd op vliegtickets bij Wizzair. (Eindhoven-Sofia)
Het best zoek je op de boekingssite www.kayak.nl. Je kunt dan kiezen uit diverse aanbieders die met Wizzair een contract hebben gesloten zoals Kiwi.com.