Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Spelregels en privacy verklaring

Spelregels

Ontspannen Wandelreizen  heeft enkele spelregels opgesteld voor onvoorziene omstandigheden. Lees deze spelregels goed door. Door je boeking definitief te maken, ga je akkoord met deze spelregels.

Spelregels Ontspannen Wandelreizen 

Leuk dat je mee gaat op reis met Ontspannen wandelreizen! 

Voor we op reis gaan, is het belangrijk goed notitie te nemen van een aantal spelregels die we, om misverstanden te voorkomen, met elkaar afspreken. Met de definitieve boeking van je reis, geef je aan akkoord te gaan met deze overeenkomst.

Spelregels

  • Je reservering is definitief vanaf de datum van de bevestigingsbrief/factuur die je na telefonische of digitale aanmelding ontvangt.
  • Op reis gaan betekent plezier hebben, genieten en ontspannen maar het betekent óók het incalculeren van onvoorziene ( risicovolle) omstandigheden. De begeleiders van Ontspannen Wandelreizen stellen alles in het werk om iedere reis prettig, veilig en conform de reisinfo te laten verlopen.
  • Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelf kunnen inschatten of de gekozen wandelreis bij hun past, zowel fysiek als mentaal. Twijfel je hierover? Neem dan eerst contact op! 

Reisgarantie

  • Voor iedere reis geldt een minimum aantal deelnemers voordat er sprake is van gegarandeerd vertrek. De organisatie houdt je op de hoogte van de reisstatus en je krijgt direct bericht als dit aantal bereikt is en je je boeking van de reis definitief kunt maken. Vervolgens kun je dan de vliegtickets boeken.

 Annuleren

  • Als de reis geannuleerd wordt tengevolge nalatigheid van de organisatie, krijg je direct je geld terugbetaald.
  • Ben je zelf genoodzaakt de reis te annuleren, dan gelden de volgende regels:
  1. Bij annulering van 62 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 10% van de reissom in rekening gebracht.
  2. Bij annulering van 32 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 20% van de reissom in rekening gebracht.
  3. Bij annulering van 15 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 25% van de reissom in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

  • Deelname aan alle activiteiten, lokaal vervoer en verblijf in hotels en tenten is geheel op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers aan de reis.
  • Ontspannen Wandelreizen is op geen enkele manier aansprakelijk voor vermissing van goederen, schade en /of letsel. Dit geldt tevens voor overmachtsituaties zoals: natuurrampen, oorlogen, politieke onrust, stakingen, wijzigingen vluchtschema's.
  • Het is voor deelname aan deze reis verplicht om een reisverzekering af te sluiten inclusief een dekking voor medische kosten Een annuleringsverzekering is aan te raden.

Er zijn geen rechten te ontlenen aan eventuele fouten op de website. Neem bij twijfel contact op.

 

Privacy verklaring

Ontspannen Wandelreizen, gevestigd aan van der Meydestraat 39A, 3039 TG Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
Website: https://www.ontspannenwandelreizen.com
Telefoon0031(0)628148194
Lia Smits is de functionaris Gegevensbescherming van Ontspannen Wandelreizen.
Email: infoliamarokko AT gmail DOT com.

Persoonsgegevens die wij verwerken.
Ontspannen Wandelreizen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres – Bankrekeningnummer.
Het contactformulier en de nieuwsbrief hebben een beveiligde internetverbinding. Dit betekent dat jouw gegevens beschermd zijn.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doelen: - Het afhandelen van jouw betaling - Verzenden van de nieuwsbrief - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Delen van persoonsgegevens met derden.
Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden. Uitgezonderd je naam en emailadres inzake een eventuele boeking bij een accommodatie.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De website van Ontspannen Wandelreizen maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Beeldmateriaal en reviews
Voor het plaatsen van foto’s met duidelijke persoons- en/of gezichtsherkenning en voor het plaatsen van ervaringen op de website zal Ontspannen Wandelreizen altijd toestemming vragen. Je hebt het recht om op ieder moment een verzoek in te dienen om foto’s en/of teksten te laten verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt  daartoe een bericht sturen naar infoliamarokko@gmail.com. Uitschrijven voor de nieuwsbrief doe je via de mailing van de nieuwsbrief. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.