Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Samenwerking

Ontspannen Wandelreizen verbindt zich graag met ondernemers die geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband waarin gelijkwaardigheid en wederzijdse belangen het uitgangspunt vormen. Onderwerpen die ons verbinden kunnen zijn bewustzijn, smartphone/digitale verslaving, wandelen, natuur, stilte, tijd en ruimte (letterlijk en figuurlijk), aandacht, eenvoud, avontuur in brede zin, ontspanning en onthaasting, burn-out.

Het verhaal van Loes.

Het was het verhaal van Loes dat mij hiertoe inspireerde. Zij was direct enthousiast toen ik haar mijn voorstel deed en dus start ik deze rubriek met “de tuin van Loes”

Twee maal heeft zij deel genomen aan wandelreizen in Marokko. Het concept van ontspannen, onthaasten en wandelen om tot jezelf te komen was precies waar zij behoefte aan had en ik vond het geweldig om te zien hoe zij ervan genoot. Het verhaal van Loes illustreert dat het doormaken van live events kan leiden tot de levenskwaliteit die past bij de persoon die je bent. Nee, het is geen makkelijke weg om te ontworstelen aan destructieve patronen. Toch loont het altijd de moeite om ermee te beginnen. Dat Loes uiteindelijk na jaren van “vechten” de vrijheid heeft om datgene te doen wat bij haar past is echt een wonder. De manier waarop zij aandacht heeft voor stilte, wandelen, natuur spreekt mij aan en dat is tevens waarin wij elkaar heel graag willen versterken. In de blog van mei 2018 kun je de ervaringen van Loes in Marokko lezen.