Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Over Ontspannen Wandelreizen

Offline wandelen in Marokko

 

Wat betekent offline wandelen? Op pad zijn zonder enige vorm van verbinding met de buitenwereld.

Veel mensen zijn inmiddels verslaafd aan contact via de smartphone; Facebook, Instagram, Twitter en ga zo maar door. We hebben het nodig om gezien en gehoord te worden. We willen vertellen hoe het met ons gaat en we moeten weten of het ‘thuis’ goed gaat. Kunnen de partner, de familie, het werk, de vereniging, de kennissen wel zonder mij? We voelen ons verantwoordelijk, of we willen zekerheid dat zij ons niet vergeten.

 

Offline betekent dat je niet weet hoe het thuis gaat en dat je niets kunt vertellen. Je laat de verantwoordelijkheid los, oftewel je vertrouwt erop dat jouw sociale kring zichzelf heel goed kan redden. Ze vergeten jou niet, ook zij vertrouwen erop dat het jou goed gaat. Dat geeft je een ongekende ruimte om volledig in het hier en nu te zijn en de rust en stilte om je heen te ervaren. Alleen maar dat ene been voor het andere zetten in die ongerepte  natuur. En weet je wat het mooie is? Je hoeft er niets voor te doen. Je keert naar binnen en je wordt gewaar.

 

Acht dagen geen verbinding met de buitenwereld werkt bevrijdend. Ineens ontdek je de rust, de stilte en dat je niets hoeft. Je komt in een andere energie. Een aangename energie voor geest en lichaam.
Wie naar binnen keert, heeft het goed met zichzelf.

 

De energie die je tijdens deze acht dagen vergaart, neem je mee naar huis. Met een groeiend vertrouwen in jouw authenticiteit en met meer wijsheid dan je in welke cursus dan ook zou kunnen opnemen. Deze energie kun je te allen tijde aanspreken. Dat weet je. Offline.

Neem hier contact op om je aan te melden of voor meer info.