Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Samenwerking

Ontspannen Wandelreizen verbindt zich graag met ondernemers die geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband waarin gelijkwaardigheid en wederzijdse belangen het uitgangspunt vormen. Onderwerpen die ons verbinden kunnen zijn bewustzijn, smartphone/digitale verslaving, wandelen, natuur, stilte, tijd en ruimte (letterlijk en figuurlijk), aandacht, eenvoud, avontuur in brede zin, ontspanning en onthaasting, burn-out.

Het verhaal van Loes.

Het was het verhaal van Loes dat mij hiertoe inspireerde. Zij was direct enthousiast toen ik haar mijn voorstel deed en dus start ik deze rubriek met “de tuin van Loes”

Twee maal heeft zij deel genomen aan wandelreizen in Marokko. Het concept van ontspannen, onthaasten en wandelen om tot jezelf te komen was precies waar zij behoefte aan had en ik vond het geweldig om te zien hoe zij ervan genoot. Het verhaal van Loes illustreert dat het doormaken van live events kan leiden tot de levenskwaliteit die past bij de persoon die je bent. Nee, het is geen makkelijke weg om te ontworstelen aan destructieve patronen. Toch loont het altijd de moeite om ermee te beginnen. Dat Loes uiteindelijk na jaren van “vechten” de vrijheid heeft om datgene te doen wat bij haar past is echt een wonder. De manier waarop zij aandacht heeft voor stilte, wandelen, natuur spreekt mij aan en dat is tevens waarin wij elkaar heel graag willen versterken. In de blog van mei 2018 kun je de ervaringen van Loes in Marokko lezen.

In september 2019 kwam het boek uit dat Loes geschreven heeft naar aanleiding van haar burn-out ervaringen. De titel is Held op geitenwollensokken.                                                                                                                                

Els Peters

Blij ben ik met het contact met Els Peeters, interactieve psychotherapeut, relatietherapeut, wandelcoach en loopbaan coach. Els vindt het belangrijk om met haar coachees een diepgaande en permanente transformatie na te streven. De natuur is in haar werk een grote inspiratiebron die samen met haar kennis en ervaring zorgt voor een "totalexperience".

Els onderschrijft de waarde van een samenwerking tussen coaches en Ontspannen wandelreizen met veel enthousiasme en zet zich in om in België hier meer bekendheid aan te geven.

Ik kijk ernaar uit om een unieke adventure coaching reis met haar te ondernemen.

Website Els Peeters: https://www.elsewise.be/ (nog in opbouw)