Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Samenwerking

Samenwerken met gesloten beurzen.

Omdat ik vind dat niet alles over geld moet gaan. En omdat ik op zoek ben naar verbinding en inspiratie. En omdat ik vermoed dat er meer mensen zijn die dolgraag hun product/dienst uitgebreider op de kaart willen zien maar wegens  een beperkt budget dat niet gerealiseerd krijgen. Juist die kleine initiatieven die ontstaan zijn vanuit de overtuiging dat er een verschil te maken is hebben het vaak extra moeilijk om zichtbaar en bekend te worden.

Dat kan toch echt anders, lijkt me.
Daarom mijn voorstel: Jij en ik maken contact omdat ons product ons aanspreekt en op een bepaalde manier gerelateerd is aan elkaar. Het liefst ontmoet ik je persoonlijk als tijd en locatie dat toelaten. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de reden waarom je met je activiteit begonnen bent,  wat het je gebracht heeft behalve klanten en wat ons bindt.
Als blijkt dat we wederzijdse enthousiast zijn over ons product plaatsen we een kort verhaal  over elkaars activiteiten op onze website. Natuurlijk hebben we beide controle over hetgeen we over elkaar schrijven, integriteit vind ik belangrijk. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en op de intentie om een win-win situatie te creëren.

Dit zijn o.a. onderwerpen die aansluiten bij mijn filosofie:
Stilte, Wandelen, Eenvoud, Bewustwording, Ontspannen, Onthaasten, Ongerepte natuur, Tijd en ruimte, Uit het hoofd in het lijf, Kleinschaligheid, Beperking van gebruik van sociale media, Persoonlijke benadering, Back to basic, Avontuur.

Voorlopig is het enige wat je hebt te doen contact met me opnemen om jezelf en je activiteit bekend te maken. Wat volgt bepalen we samen.

 

Het verhaal van Loes.

Het was het verhaal van Loes dat mij op het idee bracht om te starten met “samenwerken met gesloten beurzen”. Zij was direct enthousiast toen ik haar mijn voorstel deed en dus start ik deze rubriek met  “de tuin van Loes” 

Twee maal heeft zij deel genomen aan wandelreizen in Marokko. Het concept van ontspannen, onthaasten en wandelen om tot jezelf te komen was precies waar zij behoefte aan had en ik vond het geweldig om te zien hoe zij ervan genoot.
Het verhaal van Loes illustreert dat het doormaken van live events kan leiden tot de levenskwaliteit die past bij de persoon die je bent. Nee, het is geen makkelijke weg om te ontworstelen aan destructieve patronen. Toch loont het altijd de moeite om ermee te beginnen.
Dat Loes uiteindelijk na jaren van “vechten” de vrijheid heeft om datgene te doen wat bij haar past is echt een wonder.
De manier waarop zij aandacht heeft voor stilte, wandelen, natuur spreekt mij aan en dat is tevens waarin wij elkaar heel graag willen versterken.
In de blog van mei 2018 kun je de ervaringen van Loes in Marokko lezen.

Mei 2018.