Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Over Lia

Met een gezonde dosis humor en een natuurlijke hang naar vrijheid en avontuur, staat Lia met beide benen op de grond. Een groeiend bewustzijn is voor haar dé leidraad om in verbinding te zijn met mensen, dieren en de natuur om haar heen. Bewustzijn en verbinding staan dan ook niet alleen centraal in haar leven, maar ook in haar reizen. 

“De overprikkelde maatschappij waarin we leven vraagt veel van ons. Dat is prima, maar een dergelijke veeleisende levensstijl vraagt ook om een tegenactie en dan verlang je misschien naar totale stilte en rust,” vertelt Lia. “Tijdens een trektocht door Marokko genoot ik met volle teugen van de overweldigende natuur, maar ik merkte dat ik een stukje privacy en rust miste. Het steeds aanpassen aan de groep en het tempo met vele kilometers waren bepalend, in plaats van tot rust komen en de vrijheid te ervaren. Daarom besloot ik in 2008 mijn eigen wandelreizen te organiseren. Genieten van prachtige ongerepte natuur zonder ruis en geluiden van de buitenwereld. Rust. Je even heerlijk kunnen afzonderen als je daar behoefte aan hebt. Het hoeft niet maar mag wel…… Wandelen als middel om je hoofd  helemaal vrij te maken. Geen zorgen hoeven maken over het eten, veiligheid of andere zaken. De gastheren - en vrouwen in de wandellanden zijn op de hoogte van het bijzondere concept en samen met de deelnemers vormen we tijdens de reis één groep waarin iedereen gelijk is en bijdraagt aan de gemoedelijke, onthaastende sfeer. 

Dat laatste kenmerkt Lia ook: haar integriteit en wil om een sfeer te creëeren waarin iedereen zichzelf kan zijn, inclusief haar team van lokale mensen die elke keer weer de tocht tot een ware belevenis maken. Culturen met elkaar verbinden, samen etend en lachend bij het vuur. Leren van elkaar. Dat maakt “Ontspannen Wandelreizen ” tot een unieke belevenis. Onthaasten en in alle eenvoud back to basic in optimale verbinding met jezelf, anderen en de natuur!

Meer over Lia lees je op de weblog pagina Ontdekkingen.

Gun jij jezelf deze unieke ervaring? Neem dan hier contact op.