Ontspannen Wandelreizen » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief maart 2018. Wandeltrektocht in de Hoge Atlas juli 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Wandeltrektocht in de Hoge Atlas

Jaren geleden las ik één van de eerste boeken van wereldfietser Frank van Rijn. Hij beschrijft hierin zijn tocht door de Hoge Atlas en dwars door de Sahara en de Sahel. Vooral het gedeelte waarin hij schrijft over de bijna onmogelijke routes door de Atlas heeft me destijds het meest geboeid. “Hoge Atlas”, het woord had een wel haast magische klank voor mij.
Toen ik in 2007 voor het eerst in dit gebied ging wandelen klopte dat dan ook helemaal. Verruk was ik over het berglandschap en van het rondtrekken als een nomade.
Dat ik in 2008 zelf wandelreizen in Marokko ging organiseren was een logisch gevolg hierop. Dat ik ook in andere berggebieden wandelreizen organiseer heb ik te danken aan de inmiddels jarenlange prettige samenwerking met Hossaine.
Vanwege het klimaat zijn de zomer maanden in de Hoge Atlas de beste periode voor de wandelaar die zich wil koesteren in het warme zonnetje en in t-shirt en korte broek wil lopen.

De wandeltocht start en eindigt in Marrakesh. Er is in de reisplanning geen extra tijd gepland om de stad te bezoeken. Natuurlijk gaan we s ’avonds eten op het Djemaa El Fna plein en is er op de aankomstdag en vertrekdag wel wat tijd om te winkelen. Wil je meer tijd hebben om rond te dwalen in de souks pas in dat geval de data van je vliegtickets aan. 

Reisgegevens

Datum 12 juli 2018 tot 22 juli 2018
Prijs € 825,00 p.p. Exclusief vliegtickets
Met bagagevervoer
Reisbegeleiding: Lia Smits, Hossaine en zijn medewerkers
Uiterste reserveringsdatum 20 juni 2018
Website pagina https://www.ontspannenwandelreizen.com/wandelreis/wandeltrektocht-in-de-hoge-atlas-juli-2018

Marrakesh is een populair reisdoel en daar spelen vliegmaatschappijen op in. Wil je verzekerd zijn van aangenaam geprijsde vliegtickets voor de reis neem dan (als je in de gelegenheid bent) op korte termijn een beslissing en meld je aan als deelnemer voor dit wandelavontuur. Zodra er vijf definitieve deelnemers zijn gaan we vliegtickets reserveren.

Heb je vragen? Neem dan contact met me op via de website.

Bijgevoegd de paklijst. Wel zo handig als je van te voren weet wat je nodig hebt.

Gaan we samen op pad in de het Atlasgebergte van Marokko?
Tot ziens dan.