nieuwsbrief-maart-2021-aanpassingen

Nieuwsbrief maart 2021

Aanpassingen

Met gemengde gevoelens volg ik de situatie rondom de pandemie. Ik had goede hoop dat in april van dit jaar weer een wandelreis mogelijk zou zijn. Maar helaas zie ik mij genoodzaakt om wederom de reisdata aan te passen. Het is niet eens een kwestie van misschien wel of niet. De huidige situatie vormt een contra-indicatie om op reis te gaan.

Ik heb besloten om voorlopig geen data meer te plannen. En het feit dat het momenteel ontbreekt aan enige vorm van perspectief vind ik behoorlijk frustrerend. Ik ben me er totaal van bewust dat ik niet de enige ben en ik ben me er ook van bewust dat het mij aan niets essentieels ontbreekt. Wat dat betreft is het voor mijn vaste medewerkers in Marokko een ander verhaal. Zij ervaren dat een belangrijk deel van hun inkomen weg gevallen is nu de toeristen wegblijven en enige vorm van financiële ondersteuning is er niet.

Ondertussen doe ik er alles aan om fit te blijven. Veel wandelen en oefeningen doen op de yoga mat. Ik kijk ernaar uit dat de sportscholen weer open gaan.

Meer nieuws heb ik op dit moment niet. Zodra het mogelijk is om zonder gedoe het vliegtuig in te kunnen stappen zal ik de nieuwe reisdata op de website plaatsen en ontvang je van mij een enthousiaste nieuwsbrief.

Een zonnige lentegroet! Lia.