Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Indeling reizen

Ontspannen Wandelreizen kan waardevolle openingen creëren zowel op individueel niveau als op groepsniveau. Een afdeling, een team of leidinggevenden kunnen onder begeleiding van hun eigen coach of trainer deelnemen aan onze wandeltrektochten. Zie het als coaching of training zonder whiteboard, laptop, pen en papier, muren, tafels en stoelen, tablet of smartphone, tl-licht, airco, rookpauzes en koffiezetapparaat. En stel je voor: geen chagrijn ten gevolge van een file of ontregeld openbaar vervoer. Vanaf ontwaken zit je midden in de natuur en volgt de groepscoaching of -training in het voetspoor van wat de dag brengt. De coach/trainer maakt gebruik van datgene wat al aanwezig is zoals het landschap, het wandelen en kamperen, de onthaastende sfeer en de uitvoering van het unieke concept. Aangevuld met zijn/haar expertise ontrolt zich een dynamisch en uniek programma. 
Ervaring leert dat de inzichten die voortkomen uit Ontspannen Wandelreizen daadwerkelijk leiden tot duurzame verandering van gedrag. Dit geldt zowel voor de individuele deelnemers als voor hun coaches/trainers.

Ontspannen Wandelreizen biedt drie typen reizen aan:

Bedrijfs coachingsreizen

Een exclusieve manier om vastgeroeste patronen binnen een afdeling, een team of een organisatie te onderzoeken. Aan de basis staat de erkenning van de meerwaarde van dit concept boven het trainen met een whiteboard tussen vier muren.

Iedereen is in beweging en trekt 24x7 met elkaar op in een onbekende omgeving. Het ideale recept om elkaar op een andere manier te leren kennen. Het bedrijf met een interne coach/trainer maakt gebruik van de faciliteiten van Ontspannen Wandelreizen. De reisduur, het wandelgebied en de dagstructuur worden gemaakt in samenspraak met de coach/trainer van het bedrijf.
Thema’s: preventie ziekteverzuim stress en burn-out, teamcoaching, persoonlijk leiderschap, zakelijk leiderschap.
Besloten groep.

 

 

Coachingsreizen

Qua inhoud hetzelfde als de Bedrijfsgroepsreizen. Dit type reis is bedoeld voor coaches/trainers die met hun eigen groep klanten een wandeltrektocht willen maken. Dit kan in opdracht zijn van een bedrijf of op eigen initiatief van de coach/trainer.

Andere mogelijke thema’s: mindfulness, retraites, verslaving.
Besloten groep.

 

 

Open coachingsreizen en groepsreizen

1.Voor coaches/trainers die een wandelreis bij Ontspannen Wandelreizen reserveren om met één of meer geïnteresseerde(n) op stap te gaan en daarbij een thema uit werken.
2.Voor ieder individu die een ontspannen wandelreis wil maken zonder directe coachings- en trainingsdoeleinden.

Neem contact op met Lia voor meer info.

 

 

Neem contact op met Lia voor info en advies.