Verheldert de stappen op je levenspad

Ontspannen Wandelreizen Het concept

Ontspannen Wandelreizen faciliteert wandelreizen waarin aandacht voor bewustzijn centraal staat. Verschillende elementen vormen de basis in iedere reis. Hoe deze ingezet worden is een persoonlijke keuze.

Wandelen ►brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging waardoor op fysiek- en mentaal niveau een versterkende wisselwerking ontstaat. Je energieniveau schiet omhoog.

►Offline  ►de beste manier om de verleiding van afleidende prikkels te kunnen weerstaan. Je kunt beter focussen.

Natuur ►is een inspiratiebron met onbekende geuren, kleuren en energieën. Je hersenen zijn blij met de nieuwe prikkels die ingezet worden om nieuwe netwerken aan te leggen.

Stilte ►Regelmatig stil zijn verbindt je met een diepere onbewuste laag in jezelf. Onderwerpen die tot nu toe te weinig of zelfs helemaal geen aandacht krijgen. Ze zijn klaar om ten minste opgemerkt te worden omdat ze er nu eenmaal zijn en aandacht behoeven.

Tijd ►is een serieus onderdeel van de reis. Onthaasten en vertragen om te kunnen reflecteren en te verwerken en daarin te ontspannen.

Ruimte ►Het berglandschap is een onbegrensd gebied. Een mooie metafoor voor de vraag welke ruimte jij wilt innemen. Ben je tevreden met waar je nu staat of is het tijd om een nieuwe plaats in te nemen?

Privacy ►Van essentieel belang om een optimale sfeer te creëren waarin je ongestoord met jezelf kunt zijn.

Berber begeleiders ►Hun zorgzame begeleiding vormt in praktische zin de basis van iedere reis. Met hun ontspannen aanwezigheid dragen zij op de achtergrond bij aan het unieke concept.

Voorafgaande aan je definitieve inschrijving hebben we een telefonisch kennismakings gesprek. 

Neem hier contact op om een kennismakings gesprek te plannen.