Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur!

Ontspannen Wandelreizen Spelregels

Spelregels

Ontspannen Wandelreizen  heeft enkele spelregels opgesteld voor onvoorziene omstandigheden. Lees deze spelregels goed door. Door je boeking definitief te maken, ga je akkoord met deze spelregels.

Spelregels Ontspannen Wandelreizen 

Leuk dat je mee gaat op reis met Ontspannen wandelreizen! 

Voor we op reis gaan, is het belangrijk goed notitie te nemen van een aantal spelregels die we, om misverstanden te voorkomen, met elkaar afspreken. Met de definitieve boeking van je reis, geef je aan akkoord te gaan met deze overeenkomst.

Spelregels

 • Je reservering is definitief vanaf de datum van de bevestigingsbrief/factuur die je na telefonische of digitale aanmelding ontvangt.
 • Op reis gaan betekent plezier hebben, genieten en ontspannen maar het betekent óók het incalculeren van onvoorziene ( risicovolle) omstandigheden. De begeleiders van Ontspannen Wandelreizen stellen alles in het werk om iedere reis prettig, veilig en conform de reisinfo te laten verlopen.
 • Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelf kunnen inschatten of de gekozen wandelreis bij hun past, zowel fysiek als mentaal. Twijfel je hierover? Neem dan eerst contact op! 

Reisgarantie

 • Voor iedere reis geldt een minimum aantal deelnemers voordat er sprake is van gegarandeerd vertrek. De organisatie houdt je op de hoogte van de reisstatus en je krijgt direct bericht als dit aantal bereikt is en je je boeking van de reis definitief kunt maken. Vervolgens kun je dan de vliegtickets boeken.

 Annuleren

 • Als de reis geannuleerd wordt tengevolge nalatigheid van de organisatie, krijg je direct je geld terugbetaald.
 • Ben je zelf genoodzaakt de reis te annuleren, dan gelden de volgende regels:
 1. Bij annulering van 62 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 10% van de reissom in rekening gebracht.
 2. Bij annulering van 32 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 20% van de reissom in rekening gebracht.
 3. Bij annulering van 15 dagen vooraf gaande aan de vertrekdatum wordt 25% van de reissom in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

 • Deelname aan alle activiteiten, lokaal vervoer en verblijf in hotels en tenten is geheel op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers aan de reis.
 • Ontspannen Wandelreizen Marokko is op geen enkele manier aansprakelijk voor vermissing van goederen, schade en /of letsel. Dit geldt tevens voor overmachtsituaties zoals: natuurrampen, oorlogen, politieke onrust, stakingen, wijzigingen vluchtschema's.
 • Het is voor deelname aan deze reis verplicht om een reisverzekering af te sluiten inclusief een dekking voor medische kosten Een annuleringsverzekering is aan te raden.

Er zijn geen rechten te ontlenen aan eventuele fouten op de website. Neem bij twijfel contact op.